Descriere produs


Doze de hârtie

Dozele din hârtie, containerele din hârtie rigidă și cutiile rotunde compozit sunt fabricate din carton și oferă durabilitate, performanță, costuri reduse, reducerea greutății produsului ambalat, minimizează impactul asupra mediului și conservă energia. Acestea sunt disponibile pentru aplicații din industria alimentară și nealimentară, cu o varietate de opțiuni de etichetă și de barieră, precum și o deschidere ușoară care vă permit să proiectați un pachet inovator de succes.

Dozele din hârtie, containerele din hârtie rigidă și cutiile rotunde compozit se pot fabrica și din hârtie reciclată. Va oferim un design modern de ambalaj, putem face practic orice fel de recipient din carton, într-o gama largă de diametre și înălțimi.

Aceste tipuri de ambalaje se folosesc pentru ambalarea următoarelor produse de pe piață:
– diverse produse alimentare (cafea, cereale, biscuiți, produse de cofetărie, mirodenii și condimente, prafuri de copt, drojdie, pesmet, brânzeturi, ciocolată praf, albitor, cafea, acid citric, amidon de porumb, orez, făină, zahăr pudră, sosuri, ciocolată caldă, supe, nuci, alune, piper, snacks-uri, ceaiuri, dulciuri, etc)
– tutun;
– vinuri și băuturi spirtoase;
– concentrate și produse congelate;
– pudră pentru sugari;
– suplimente nutritive;
– jucării, haine și produse promoționale;
– produse pentru frumusețe și sănătate, pentru îngrijire corporală (pudră, parfumuri, săpunuri, produse pentru păr etc.;
– mâncare pentru animale;
– produse chimice de uz casnic, pentru curățenie (adezivi, izolanți, produse chimice, detergenți, produse pt. curățat, deodorante etc.);
– produse pentru horticultură și grădinărit (semințe flori, semințe iarbă, insecticide, adezivi etc.;
– pachete cadou.

Caracteristicile dozelor:
Înălțimea: între 50 – 900 mm
Diametre de: Ø 40, 52.8, 65, 80, 99, 131 mm
Grosimea peretului: între 0.5 – 2.2 mm
Capac superior sau inferior din tablă sau plastic aplicate în interiorul sau în exteriorul dozei.
La anumite diametre se poate aplica sigiliu din aluminiu cu ureche de deschidere.