SC M&V Company SRL este o societate înființată în acord cu legile României, societate care este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J35 / 4509 / 1992, având codul unic de înregistrare RO 2804192.

Ne străduim să dezvoltăm cea mai bună soluţie de ambalare pentru toate nevoile dumneavoastră și să vă oferim produse de ambalare utile pentru a vă asigura ceea ce aveți nevoie pentru a dezvoltă afacerea dumneavoastră, cu maximă eficienţă şi fiabilitate.

Obiectivul nostru este de a vă oferi servicii de ambalare care vă vor stabili în afară competiției dumneavoastră şi vor avea un impact pozitiv asupra cotei de piaţă a afacerii dumneavoastră.

Principalul obiect de activitate este producerea ambalajelor din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie, containere din hârtie rigidă și cutii rotunde compozit, care sunt confecționate din material biodegradabil și care se pot recicla.

Promovează ambalajele din hârtie ! Produsele din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie sunt regenerabile, compostabile, reciclabile și refolosibile!

Reciclarea este o parte importantă de promovare a unei planete durabile.

Prin folosirea ambalajelor de hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie veți susține mediul înconjurător. Datorită compoziției lor, ambalajele din hârtie nu reprezintă o ameninţare pentru mediul înconjurător.

Toate produsele sunt conforme cu cerinţele rigide ale ISO 9001.

Liubomir Uncianschi
CEO

Anca Uncianschi
Financial Director

Iuliana Cerbu
Commercial Manager

Loredana Maior
Customer Support